Denne nettside er del av

Kvams Glass AS

Bestill dine produkter på nett. Registrer deg for å se dine priser med rabatter

Handlekurv

0 item(s) - kr 0,00

Velkommen til Kvams Glass AS / UNIQ Balustrades

Historikk Kvams Glass

Historikk Kvams Glass

Selskapet Kvams Glass ble etablert i 1981 i Tønsberg, og etablerte seg i Horten 4 år senere altså i 1985. Og på denne adressen ligger Kvams Glass AS i dag 27 år senere. Firmaet ble et aksjeselskap i 1983.

Kvams Glass startet i utgangspunktet som en spesialbedrift på bly- og messing innfatted glass. Dette har alltid vært en viktig del av Kvams Glass også frem til i dag . I 1985 fant Kvams Glass ut at det var på tide å utvide sortimentet til også og innbefatte vanlig glassmester- og bilglassvirksomhet. Dette hadde firmaet stor suksess med.

1990 investerte Kvams Glass i et glass bøyeanlegg, dette var en stor satsing for firmaet og som frem til i dag har utviklet seg til å bli en viktig del av firmaets omsettning, med mange faste kunder. Det har også bidratt til at Kvams Glass AS innehar enestående kompetanse på bøyd glass i Norge.

I 1990 ble en trofast medarbeider ved navn Arne Berven medeier i firmaet, Arne Berven jobber som en arbeidende Prosjektleder i Kvam Glass.

Kvams Glass utvidet sine satsingsomeråder ytterligere i 1988, og satset med full tyngde på prosjektmarkedet. Blant de første store prosjektene som firmaet gjennomførte med stor suksess kan nevnes Aker Brygge og Hotell Royal Christiania. Dette er fortsatt den største delen av Kvams Glass AS.

I 2005 ble Norgesglass AS stiftet, og fungerer nå som et morselskap for de andre selskapene.

I 2007 ble Kvams Glass Sandefjord AS stiftet, og er per idag store på bilglass i Sandefjord. Firmaet driver også med glassmestertjenester i Sandefjord.

I 2009 ble Horten Bilglass AS stiftet hvor den tidligere bilglass avdelingen på Kvams Glass AS fortsatte som søsterselskap av Kvams Glass AS.

I 2011 ble CC Glass Tønsberg AS stiftet, dette var den eksisterende håndverksavdelingen til tidligere CC Glass AS som ble skilt ut fra det nåværende Flex CC-Glass AS. Her drives det bilglass og glassmesterbedrift.

I 2016 åpner Kvams Glass AS webshop med rekkverksbeslag for bedrifter.